04/06/2014

Valmistuminen ja pääsykokeet

Viime viikolla kävi niin, että sain paperit käteen Koulutuskeskus Salpauksesta. Nyt oon sitten ihan virallisesti kultaseppä artesaani.

Kaksi vuotta meni käsittämättömän nopeasti, enkä ihan täysin oo vielä tajunnut, että nyt se on loppu. Paljon tuli opittua, mutta paljon jäi myös oppimatta. Töissä tuonkin ammatin oikeasti vasta oppii. Matkan varrelta tarttui mukaan myös kaksi uutta ystävää, jotka tekivät viime lukuvuodesta vielä ensimmäistä paremman. Meinaan liukua tunteilun puolelle, joten totean vain että kivaa oli!


Kaikesta huolimatta en aio jäädä alalle (ellei joku soita ja anele töihin). Toisen työharjottelun aikana tajusin, etten saa tästä uraa itselleni. Harrastusmielessä tulee varmasti jatkettua koruhommia ihan vaan omaksi iloksi.

Viime vuoden aikana tajusin myös, että tietokonehommat on sittenkin se mun juttu. Tavallaan nyt on mennyt kaksi vuotta hukkaan, mutta koen ne kuitenkin tärkeiksi sen oman oivalluksen takia.

Toissapäivänä kävin tekniikan alan pääsykokeessa Lahden ammattikorkeakoulussa. Haussa on tieto- ja viestintätekniikan koulutusohjelmasta löytyvä mediatekniikan suuntautumisvaihtoehto. Koe meni tosi hyvin ja nyt näyttää vähän siltä, että sieltä tulee omaan aikaisempaan tasoon verrattuna ihan huippupisteet. Tekis jo mieli juhlia koulupaikkaa, mutta en ehkä ihan uskalla. Jos ne kaikki muutkin on ollu tosi hyviä?
Tulokset tulee vasta heinäkuun puolivälissä, enkä tiedä miten jaksan odottaa sinne asti! :D

No comments :

Post a Comment