30/03/2014

Opinnäytetyö part 2

Se on valmis!


Kaulakoru hopeaa, kaikki kivet cubic zirconioita.
Mun oli tarkoitus postailla valmistusprosessista, mutta koko alkuvuos on ollut niin kauheeta hässäkkää, ettei energia oo riittänyt. Tekeminen oli yllättävän rankkaa henkisesti, vaikka en edes kokenut sen suurempia takaiskuja. Nyt kaveri on kuitenkin valmis, ja opinnäytteen kirjallinen osakin on palautettu. Jäljellä on enää seminaari, jossa esittelen valmistusprosessin opettajille ja muille oppilaille.

Vielä olis jäljellä yks työharjottelu ja toukokuun lopussa saan sitten paperit kouraan tästä koulusta. :) Kaks vuotta on menny tosi nopsasti ja oon saanu ainakin pari kaveria, joiden kanssa tuun pitämään yhteyttä koulun loputtuakin. Nyt vasta muutama päivä työn valmistumisen jälkeen alan tajuamaan, mitä tuli tehtyä. Tyhjä, mutta tyytyväinen fiilis.

Niin ja tulihan tosta mun mielestä aivan törkeen siisti! :D

2 comments :

  1. Upea! Kerro vaan ku voi tilata ja mistä niin heti laitan ostoskoriin!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! :) Tismalleen samanlaista korua ei valitettavasti ainakaan ihan lähiaikoina ole tulossa myyntiin, sen verran suuritöinen oli. Mulla on alustavia suunnitelmia tän henkisistä, mutta yksinkertaisemmista koruista ja ilmottelen kyllä heti kun tulee valmista. :)

      Delete